Lomaterveisiä

”Jokainen päivä on uusi mahdollisuus valita toisin.” ❤️

Näiden ajatusten kanssa terveisiä täältä lomareissulta. Aamulla lasten vielä nukkuessa tein pienen lenkin lähimaastossa ja tuo lause tuli mieleeni, ja jatkoin sitä: Jokainen hengenveto jonka otan on mahdollisuus elämään, ja mahdollisuus uuteen. Jokainen päivä voin valita, miten suhtaudun tähän hetkeen, ja sen tuomiin tilanteisiin ja haasteisiin. Jokainen hetki voin valita kuinka suhtaudun toisiin kanssaihmisiin. Jokainen hetki voin valita millaista energiaa itsestäni välitän ympäristööni. Jokainen hetki voin valita, miten kohtaan ja puran omat tunteeni.

Huomasin stressaavani lomareissumme toista päivää, jolloin oli tarkoitus olla yksin rinteessä lasteni kanssa. Stressasin etukäteen sitä, että jos jokin meneekin vikaan sen sijaan että olisin luottanut että elämä kantaa. Kuin tilauksesta saimmekin tutustua ihanaan ihmiseen, joka pyyteettömästi halusi auttaa meitä, ja rinteessä kaikki meni hyvin. Niin kiitollinen mieli että on sydämellisiä ihmisiä jotka haluavat auttaa.🙏

Tykkään elää elämää niin, että suunnittelun vierelle jää tilaa myös spontaaniudelle. Sille, että tämä hetki tuo tullessaan sen mitä tarvitsee. Opin taas itsestäni, että kyllä, minä saan luottaa että elämä kantaa, ja apu tulee oikealla hetkellä. Ja niin nytkin kävi. Hätkähdyttävää oli lomareissumme ensimmäisenä päivänä kuulla paikalliselta henkilöltä, että moni lapsiperhe tulee lomakohteeseen riitelemään ja pakottamaan lapsia suorittamaan lomaa ja aktiviteetteja. Siitäkin huolimatta että lapsi ei enää jaksa. Ei. Sitä en itse halua, haluan valita toisin, päätin. Halusin kirjoittaa tämän näin lomaviikolla, jos joku toinen pystyy samaistumaan, ja ehkä katsoa omaa tilannetta toisella tavalla. ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: