KUKA?

Karoliina Taskila – Tunne-Taide-Terapeutti, Kairon instituutti (valm. 2020)

+ Luontais- ja Peruslääketiede + Ravintoterapia + Ensiapu EA1 v. 2019 -2020

Tunnekoulu (Kairon Instituutti/Antti Pietiäinen) v.2014

Terapeutin tarina:

Oma tieni terapeutiksi alkoi v. 2012. Olin kahden pienen lapsen äiti, ja vastuu rakkaista lapsistani herätti tarpeen hoitaa itseäni. Olin niin kiitollinen saamastani avusta, että kahden vuoden kuluttua, v. 2014 päätin osallistua Kairon instituutin järjestämään Tunnekouluun, joka oli viikonlopun mittainen. Siellä sain kutsun osallistua tunneryhmään, joka kokoontui kaksi kertaa kuussa kahden vuoden ajan, v 2014-2016. Ryhmässä tehtyjen tunnemaalausten ja -puheen kautta elämääni alkoi tulla väriä ja isoja oivalluksia. Askel askeleelta opin tuntemaan itseäni ja perimääni paremmin ja elämänenergiani lisääntyi ja voin kokoajan paremmin.

Halusin oppia lisää ja tarjota muillekin sitä hyvää, mitä itse olen saanut. Niinpä ilmoittauduin keväällä 2017 Tunne-Taide-Terapia koulutukseen, josta valmistuin vuonna 2020.

On ollut erittäin antoisaa huomata, että tietoisuus ja itsetuntemus ovat tuoneet elämääni yhä enemmän niitä asioita, jotka tuntuvat sopivilta itselleni. Tänään olen enemmän kuin kiitollinen, että uskalsin lähteä matkalle kohtaamaan sisimpääni.

Tänä päivänä saan työskennellä terapeuttina ja olla auttamassa asiakasta omalla polullaan kohti itsetuntemusta ja parempaa hyvinvointia. Haluan ottaa asiakkaani aina lämmöllä vastaan, ja kohdata samanarvoisena ja yhtä arvokkaana kaikkien kanssa. Aito ja nöyrä välittäminen ja kuunteleminen ovat lähtökohta työssäni. Terapeuttina olen myöskin vaitiolovelvollinen.

Kun hoidamme itseämme, ympäristömmekin voi paremmin, ja hyvinvointi lisääntyy niin meissä itsessämme kuin läheisissämmekin.

Toivotan sinulle oivaltavaa matkaa itseesi, omaan sisimpääsi ja tunteisiisi. Asiakkaakseni voit tulla, jos koet tarvetta, tai haluat tutustua Askelluksen palveluihin. Tervetuloa!

Sydämellä,

Karoliina ❤

askellus.fi@gmail.com

041 313 0160

”KIITOS, ETTÄ SAAN OLLA MINÄ. KIITOS, ETTÄ SAAT OLLA SINÄ.”

%d bloggaajaa tykkää tästä: