Blogi

Häpeän kohtaaminen

Silloin kun häpeä kielletään, astutaan järjen maailmaan, jossa järki yrittää salata ja peittää sen kaikenlaisella kuorrutuksella, mikä ainoastaan näkyy ulospäin, mutta minkä takana onkin se aito todellisuus, mikä ei ehkä vastaakaan sitä julkisivua mikä näkyy muille. Se on kulissi.

HYVÄKSYNKÖ ITSENI?

Huolehdinko itsestäni niin, että voin hyvin? Hyväksynkö itseni niin, että voin ajatella ansaitsevani huolenpidon ja tunteen, että voin hyvin? Jos ihmiset asettaa ikään kuin viivalle, tunnenko olevani samalla viivalla, vai viivan ala- tai yläpuolella?

viha on puhdasta, luovaa voimaa

Kun opimme tunnistamaan oman vihamme, ja uskaltaudumme tarkastella sitä, voimme kanavoida sen oikein, purkaa turvallisella tavalla, ja näin päästää tilaa luovalle energialle ja saada aikaan uusia innovaatioita.

SYYLLISYYS AJASSAMME

Viime aikoina olen kiinnittänyt huomiota maailmassamme hyvin yleisesti vallitsevaan tapaan elää niin, että oma syyllisyys kielletään. Omille tekemisille ja sanomisille löytyy usein selitys. Sanonta ”syyllinen selittelee” on aika kuvaava ajatellessani aikaa, jota elämme. Kuulen usein sanottavan sanat ”ei saa syyllistää”, kun on kyse aidosti asian tuomisesta päivänvaloon totuudessa, niin kuin se oikeasti on. Syyllisyyden kohtaaminenJatka lukemista ”SYYLLISYYS AJASSAMME”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Kuka on blogin takana?

Hei. Olen Karoliina Taskila, elämän ihmettelijä, totuuden etsijä sekä rehellisyyden, hyvän huumorin ja ruoan rakastaja. Minulla on neljä ihanaa lasta, joita rakastan kuuhun ja takaisin ja vielä enemmän. Vietän aikaani lasteni ja ystävieni kanssa ja kohtaan asiakkaita, pyrkien rehellisyyteen ja aitouteen joka tilanteessa. Rakastan elämään heittäytymistä ja vapautumista, sekä luonnossa liikkumista. Luonto on suuri opettaja, ja maadoittaa ja rauhoittaa tunteiden myllerryksessä. Musiikki on myös lähellä sydäntäni, ja nautin musiikin ja taiteen tekemisestä, mutta rakastan myöskin kuunnella, nähdä, aistia ja tuntea. Aistin herkästi tunteita ja energioita, siksi itselleni on tärkeää olla myös paljon yksin. Yksin ollessa kuulen parhaiten oman sisäisen ääneni ja totuuden itsestäni. Vain sitä kautta voin olla aidosti rehellinen myös muille.

Haluan blogini kautta olla myötävaikuttamassa omaan polkuusi. Ehkä saat täältä oivalluksia oman ainutlaatuisen elämäsi tielle kohti sitä mikä sinussa on totisinta totta. Toivotan antoisia lukuhetkiä sinulle! Tervetuloa!

Sydämellä, Karoliina 

%d bloggaajaa tykkää tästä: