RYHMÄT

”Toisen tunnekokemuksen kautta voin saada oivalluksia omaan elämään.”

Tunneryhmä

Tunnemaalausryhmässä saat omana itsenäsi puhua luotettavassa, vaitiolovelvollisessa ryhmässä, ilman arvostelua.  Ryhmässä pääset avaamaan mieltäsi puhumalla ja tunneteosten avulla saat yhteyden omaan sisimpääsi. Näin saat ymmärrystä ja oivalluksia itsesi tuntemiseen ja tunteidesi tiedostamiseen.

Ryhmässä puhutaan tunnepuhetta, ja saat kokemuksen, ettet ole yksin. Pääset peilaamaan omia kokemuksiasi ja tunteitasi toisten ryhmäläisten kanssa tunneteosten kautta.

TYHY/TYKY-päivä

Tunnemaalausryhmä sopii hyvin työhyvinvointipäiviin. Ryhmässä avautuminen ja tunnepuheen puhuminen voi auttaa työyhteisöä saamaan välineitä työympäristössä toimimiseen ja työilmapiirin paranemiseen. Kun opimme yksilötasolla tiedostamaan tunteitamme ja puhumaan avoimesti tunteen kautta, heijastuu se myös työilmapiiriin lisäten hyvinvointia ja jaksamista työssä.


Tunnemaalausillat yrityksille ja yhteisöille:
041 313 0160 / Karoliina Taskila
askellus.fi@gmail.com

Palautteita tunnemaalausryhmistä ja tunnemaalauskursseilta:

  • ”Opin sallivuutta ja itseni hyväksyntää. Opin, että se, mitä tunnen on oikeasti ok, niille on syyt ja kykenen myös tekemään itse omalle elämälleni aidosti asioita oman hyvinvointini lisäämiseksi.”
  • ”Tämä on ollu uusi ulottuvuus omaan sisimpään.”
  • Ajattelin, että olen jo niin monenlaista terapiaa kokeillut ja käynyt läpi, että ehkä en saa kovin paljon. Toisin kuitenkin kävi.”
  • Sinulla on ollut vahva taito ja osaaminen kurssin vetäjänä.”
  • ”Olen kyllä kokenut tulleeni paljon näkyvämmäksi ja ehyemmäksi tänä syksynä.”
  • ”Ryhmä on ollut aivan mahtava. Jokainen on työstänyt omia asioitaan ja kuitenkin on voitu antaa toisille hyvää palautetta.”
  • ”Olin jo pitkään halunnut päästä tekemään tunnemaalausta ja vihdoin siihen tarjoutui oiva tilaisuus. Karoliina osasi hyvin rentouttaa ja valmistaa ilmapiiriä tunteille vastaanottavaiseksi. Oli erittäin antoisa ilta.”

”Ei voi ymmärtää enempää kuin missä itse on käynyt. ”Karoliina Taskila-

%d bloggaajaa tykkää tästä: