Tunne-Taide-Terapia

Mitä on tunnetaideterapia?

ASKELLUS – tunnetaideterapiassa saat käsitellä ja kohdata, tiedostaa ja vapauttaa kehoon patoutuneet tunteesi, ja näin saada kehoa avautumaan ja itseäsi voimaan paremmin niin fyysisesti kuin psyykkisestikin, askel askeleelta.

Fyysisen ja psyykkisen oireen taustalla on yleensä jokin käsittelemätön asia, ja siihen liittyvä tunne. Tunnetaideterapiassa käsittelemme oireiden taustalla olevia syitä.

Ymmärtämällä elämäsi kriisien ja traumojen syitä voit päästä irti keholla olevista tunnelukoista ja fyysiset/psyykkiset kivut/muut oireet saavat helpotusta tai jopa poistuvat kokonaan. Tunnetaideterapia voi myös auttaa sinua muuttamaan elämäsi suuntaa siten, mikä tuntuu oikealta juuri sinulle.

Käytämme apuvälineenä keskustelun lisäksi elämänkaarianamneesia, tunnepeilausta, -kuuntelua, -liikuntaa ja tunneteoksia (mm. maalaus ja savityö), jotka kertovat usein enemmän kuin sanat.

Huom. Et tarvitse taiteellista osaamista. Ei siis tarvitse osata piirtää eikä maalata. Teemme tunneteoksia sinua itseäsi varten.

Sinun ei tarvitse jäädä yksin tunteidesi ja ajatustesi kanssa:
Varaa aika:
041 313 0160/Karoliina
askellus.fi@gmail.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: